onsdag 24 september 2014

1 månad sen sist

Ooops! Har visst inte loggat in på en månad! 

Har som vanligt haft asmycket att göra i skolan och jobbat lite och så vidare. Sista dygnet har varit galet. Igår kom min uppsatskompis hit och vi skrev det sista på uppsatsen. Sen satt jag till 23:30 inatt och bantade ner texten till 62 sidor från 71 sidor. Uppsatsen ska vara kring 60 sidor på sin höjd, inklusive referenser. Innan Bea kom så hann jag byta gardiner, stortvätta och stryka gardiner och hänga upp dem. Hade norpat tvättis hela dagen. Fixade pizzasallad till middag vilket var ett litet projekt. Dessförinnan hade jag löst stoppet i diskhon, vilket tog en knapp timma. 

I morse steg jag som vanligt upp med älsklingen och fixade kaffe och sen satte jag igång med att göra middagen, köttfärsbiffar med lökskysås. Sedan upptäckte jag att vi hade 3 prickiga/bruna bananer så vad göra, jo jag vispar ihop en banankaka som jag tänkte glida förbi på makens jobb med, så de kan äta. Inte trycker vi i oss en hel kaka, älsklingen är inte heller så sweet-toothed heller så han håller sig gärna ifrån bakverk. 

Nej, nu måste jag snabbt skriva ihop lite till dagens seminarium där det ska redovisas en barnintervju som vi alla har gjort. Jag fick intervjua våra vänners äldsta flicka som är 7 år, vilket var en rolig utmaning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar