lördag 21 augusti 2010

Festival i byn


Ja, nu lever verkligen Norrköping upp o visar sig från sin finaste sida: det är augustifestival! :D

Partajet började redan i onsdags tror jag, eller torsdags o varje kväll är det fyrverkerier osv. Eftersom jag har gått i skolan har jag inte orkat hitta på nåt förrän igår.

Älsklingen o hans jobbarkompis skulle gå på Kalle Baah som är en reggaegrupp, inte riktigt my cup of tea så när han frågade om jag ville haka på så var jag ytterst skeptisk... Satt o pratade med en kurskamrat, Isabella (vi delar både psykologi och etik- och livsfrågorkurserna) o hennes kille skulle oxå gå på Kalle Baah så vi satt på var sitt håll o skulle ha det boring med varsin vinare. Så jag bjöd helt sonika hit henne o djävlar vad trevligt vi hade det! Sen kom älsklingen o Robban tebax från spelningen, vi satt o dillade o socialdrack lite o sen begav vi oss ut i norrköpingsmörkret o vimlet. Ramlade in på nåt place som hette typ i stil med Lions inn eller nåt, var vid det här laget nåååågot överförfriskad hehe ;) Sen kilade vi ner till nåt torg o lyssnade på Rydell & Qvick eller hur det stavas. R&Q är ett hårdrockscoverband som e riktigt bra men liiite slätstruket för mig. Frontkvinnan som spelar saxofon ser ut som Jenna Jameson- stora silikontuttar, botox i fejjan, färgat lååååångt hår o hon skuttar omkring o visar röven i en kortkort tutuliknande kjol o korsett. MEN cred ska hon ha, hon KUNDE spela! Sen hade de oxå inte mindre än T V Å trummisar! Coolt!

O appropå musik, lyssna för guds skull på Accepts senaste skiva "Blood of nations" Sjuuuuuukt bra tunggung! Gubbskrällarna visar att gammal är äldst OCH de kan rocka sockorna av vilken metalälskare som helst!

E för övrig proppmätt på våfflor, jag gjorde megamatiga våfflor igen! Älsklingen älskar mina våfflor o vem e jag att förvägra honom det? Så det blidde våfflor modell huge size, 2 sorters sylt (både hallon- o drottning-) o så grädde på det. Vi orkade bara 2 våfflor o så några småttingshjärtan till... Lyckades även bränna mitt finger när jag skulle flytta på våffeljärnet. Djäklars vad ont det gjorde! GAH!

Nej, nu ska jag ta o kika lite på min hemläxa, ska skriva om socialismen för samhällskunskapslektionen. Sen MÅSTE jag plugga 10 mattesidor... matten börjar bli liiite knepig men jag ska nog fixa det! E bara så infernaliskt trött, sov 6 timmar inatt o skulle haft tvättis idag men jag orkade bara inte så jag bokade om det till imorgon hehe

1 kommentar:

  1. Åååhh Kalle Baah! Jag älskar Kalle Baah! Jag hade också velat se dom!

    SvaraRadera