lördag 7 augusti 2010

Smått o gott







Idag e det 15 år sen min lillebror föddes, jag var med på den förlossningen. Jag har alltid varit intresserad av barn och förlossningar... Så till den grad att jag ville bli barnmorska en gång i tiden men stupade på att jag inte gillar sprutor, än mindre ge det till små, söta bebisar... Såååå man får bli nåt annat istället när man blir vuxen. Kul var det iaf att vara med på hans förlossning, jag klippte navelsträngen på honom. Seg rackare det där, ja navelsträngen asså hehe ;)

Igår vart det tacosallad på egen hand, älsklingen hade slocknat redan innan 20,00 för han hade inte sovit mer än nån timme på sin höjd. Han sover dåligt om natten för han ligger hellre o gosar o kramas med mig, än att sova... Knasälsklingen min! ;) Så jag petade i mig tacoköttfärs o grönsaker o ja kring en 150 gr riven ost hehe Inte såå smart när man e känslig för mejeriprodukter men gott som fan var det iaf hehehe Har även lyckats gå ner dryga 3 kg den här veckan genom att kolla vad man stoppar i sig, inget pepsi max eller godis har det blivit (ja ok några godisar slank ner nån kväll men det var inte många!) samt att jag gått o mött upp älsklingen stort sett varje dag, sen har man ju sprungit upp o nerför trapporna, har inte suttit mycket. Lightläsk e egentligen ett helvete. Dels så e tydligen fejksockret ÄNNU sötare än vanligt socker, sen ökar lightläsken dels sockersuget samt ökar insulinutsöndringen i kroppen som inte heller e bra, men varför det i sig inte e bra, det minns jag inte exakt. Går säkert att googla ;)

Sitter just nu o lyssnar på gamla Madonnalåtar, älsklingen ligger o guppar i badet. Jag har paltkoma efter att ha ätit våfflor, jag mår fan illa. Har ett sånt dubbelvåffeljärn där man gräddar 2 våfflor samt 2 små våffelhjärtan o så tappade jag ett våffelhjärta på golvet o Luna skulle springa ut i hallen o så såg hon nåt som låg på golvet o vart tokrädd för det- det var våffelhjärtat! Gudinna vad man fick garva då! ;D

I övrigt så börjar lägenheten likna ett hem, 98% klart skulle jag vilja säga, alla lådor är uppburna på vinden av yours truly, grejerna är på plats, gardiner är tvättade, strukna o upphängda, nu e det bara kvar att sortera DVDfilmer, sortera böcker, sätta ihop min dator o koppla in stereon, ta ner hyllorna i datarummet, tvätta fönstrena o köpa ramar till sovrumsbilderna som är gjorda av Victoria Frances, se bilderna.

På måndag e det upprop för mig i skolan, nervöst; spännande o nytt. Skulle vilja färga håret innan dess men jag får se när älsklingen har lust med det. :) Ja, färga asså, det e han som hjälper mig med det.

Andra måsten, lite memonote åt mig själv: skicka iväg modemet till bredbandsbolaget samt skicka nyckeln o passerbrickan till jobbet.

Mja, det var nog allt jag hade lust att pladdra om för den här gången... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar