onsdag 15 september 2010

Buh!


Jag kom nyss hem på min nästan 3 timmars håltimme. Tänkte att jag glider ner i källarn för att se om det finns nån tvättid närmaste dagarna alt i början av nästa vecka. Huset som vi bor i e ju från 1896, med katakombliknande källarplan o 4 våningar e hela huset allt som allt. Lamporna släcks efter en stund, kanske 1 minut, allt för att spara ström. Så när jag slår på knappen ner till källarn får jag mig en rejäl överraskning så jag skriker till: en kvinna i vitt står nere på golvet, i slutet av trappan! O jag som hade Judas Priest skrålandes i örona!

Nu var det ju självklart inte nån "dam i vitt"-spöke utan en vad jag tror var en livs levande granne i vit t-shirt som bad så hemskt mycket om ursäkt för att hon skrämde livet ur mig! *skratt* Jag överlevde dock händelsen med blotta förskräckelsen!

Sen ringde det en kvinna från Norrköpings kommun ang att jag anmält mig till vård o omsorgsvikariepoolen, jag e inte av intresse för jag har inte nån utbildning... Nåja, jag uppskattade iaf att hon ringde. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar