måndag 14 mars 2011

Shopping m.m.

Vi var tidigare idag o handlade lite finkläder till älsklingen nu när vi drar på 40-årskryssningen. Det blev ett par snygga svarta byxor, en svart långärmad asläcker skjorta o en jättesnygg svart slips. O 4 par kallsingar. :) Min älskling kommer lätt vara den snyggaste snubben ombord! O när jag e klar med tvättstugan bortåt 17 så ska jag sticka iväg på egen hand o se om jag kan hitta nåt fint åt mig. Älsklingen e inte sugen på att haka på så jag går själv! ;)

Igår så följde älsklingen med till sthlm när jag skulle o hämta upp det sista av mina grejer i lägenheten. Det som nu e kvar e sådant som jag själv kan ta med i en papperskasse. När jag ändå ska o skriva kontrakt. För en försäljning, det verkar det bli. Det kom 6 par o tittade på lyan igår varav 2 st verkade mycket intresserade, en äldre dam som redan bjudit på lägenheten kom (detvar hon som var o tittade på lgh i torsd) o sen var det ett par från porten bredvid som ville flytta längre ner för de började bli lite till åren o de orkade nog inte med att gå alla trapporna upp till 3e våningen. :D Så mot slutet av veckan vet man hur det gått. Ikväll e det juh andra visningen. Hoppas det kommer ännu fler seriösa spekulanter o kikar! Exet o hans tjej skjutsade oss o pinalerna till Peking o vi hade alla 4 en trevlig dag o vi bjussade Håkan o Amy på pizza som tack förutom att de fick pengar till soppa osv. Min gamla sekretär ska jag måla svart tänkte jag o ha i sovrummet.

Blev återigen såå besviken på förra hyresgästen. Hon hade juh inte städat ur kylskåpet ordentligt, vi hittade ett kokt ägg o en rostig tub med tomatpure i kylskåpsdörren. Tur jag hann torka ur kylskåpet innan visningen igår. Sen hade hon inte rengjort ugnsplåtarna o det var massa smulor i den lådan. med mera. Så hon kan juh glömma sina sista 500:- som jag inte ännu hade betalt tillbax ifall hon inte skulle komma o hämta sina skrotsaker som hon lämnat i källarn. Jag hjälpte till o bar lite åt henne. ALDRIG mer att jag hyr eller lånar ut nåt till en okänd människa, ska man hyra ut en lya ska det vara till nån man känner!!!

F.ö. så blir sovrummet jättefint nu, Stigge som vår hantverkare heter han e jätteduktig o trevlig. :) I vardagsrummet blir det en grön nyans.

Ikväll blir det iaf att packa för i morron åker vi juh. Katterna får iaf sällskap i form av Stigge som katterna gillar. T.o.m Luna kommer fram o fjompsar för honom hehe ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar