söndag 3 april 2011

Det e mycket nu


Så var lägenheten såld. Det känns helt ok. Det var lite småsorgligt att vara där och hämta de sista grejerna men den i övre medelålders damen som köpte lägenheten är helt rätt för min gamla lya. Jag tror hon kommer få detbra där och förvalta den. :)


Sen har vi vart med Gizmo till veterinären. Det verkar inte som att det e nåt annat än en vårta han har men vid undersökningen av honom kom det fram att han KAN ha en dödlig hjärtmuskelsjukdom. Så den 12/4 ska jag o älsklingsgrisen tebax till veterinären när det kommer en ultraljudsspecialist som ska kolla upp grisens hjärta. Veterinären sa att han kan ha något som heter hjärtmuskelförtjockning... Blir han alltför stressad eller skrämd kan han dö på fläcken.


För några veckor sedan var vi på The Ark som hade sin avskedsturné, de lägger ner efter 20 år. Vi fick gratisbiljetter tack vare älsklingens jobbarkompis som är morbror till sångaren Ola Salos fru eller fästmö, vet inte om de är gifta... Anyhow. Det var en sjuhelsikes underbar spelning!!! WOW! T.o.m bättre än Sabaton kan jag säga! :D


Nyss var vi på stan o handlade. Jag köpte ett nytt nagellack, OPI. Jag har kikat på det nagellacket i hundra år men aldrig köpt för jag tycker 150:- för en flaska är för mycket men nu unnade jag mig det. Nu när man har pengar. Så köpte vi en ny vårjacka, assexig, åt älskling, ny sodastreamer från Cervera för den gamla e slut... Så gled vi in på hemmakväll o kikade på spel men då det var dyrare än älsklingens favvospelbutik så gick vi dit... Och ut kommer vi med en Play station 3 konsoll! Heheh ja så det kan gå! ;) Nu e älsklingen som en 8-åring på julafton o han sitter o spelar Dragon age 2 tror jag det hette.


Igår var en stor dag för mig. Jag skrev högskoleprovet och det kändes bra tills sista delmomentet, som var TDK som står för tabeller, diagram och kartor. TDK o matte suuuuger jag på! Men när vi räknade mina poäng så satt jag o skakade allteftersom R ökade och ökade och V blev på en ytterst acceptabel o låg nivå... Jag hade 90/120 poäng vilket ger mig mellan 1,4-1,6 i högskolepoäng! :D Det beror lite på hur många som skrev och hur många som skrev bra osv. Men jag kommer mao in på minutbildning utan problem! TJOHO!!


I morron firar jag o älsklingen vår första årsdag! Vi har vart ihop i ETT år nu! :D


Nu ska jag avsluta med att blogga, ska betala bort mina skulder... Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar