fredag 27 april 2012

KLAR!!!!!!


Så där ja, så var omtentan inlämnad, både per email och per vanlig papper. SKÖNT! Nu får man hoppas det blev som lärarna ville ha, annars får vi köra ett varv till höhö! Nästa fredag har vi salstenta i juridik så det blir att tokläsa massa böcker nu, har ju inte köpt en enda bok ja förutom lagboken då, så man har cyklat som en gälning fram och tebax till universitetsbibblan vid 8 på morgonen för att låna böcker som man sen återlämnat innan stängning vid 19.

Älsklingen är ute på AW med en jobbarkompis så nu är man gräsänka igen. :) Sitter lagomt mätt och lyssnar på Lady Gaga på youtube. Bra skit faktiskt. I morgon väntar mobilshopping för min gamle trotjänare gav helt upp när vi kom hem från Linköping i onsdags. Tokdöd liksom.

Jag fyllde ju år i tisdags, blev 25 för 10:e gången. ;) Börjar kunna det här nu. Vart megagrattad på fejjan och via några samtal. Jag var på föreläsning innan vi drog till Linköping, bara hem, petade i mig lite lunch och packade ryggsäcken. Möttes av en fin bukett med rosor på hallgolvet med tillhörande kort. :) Nåväl, väl i Linköping rantade vi runt, köpte ett par Dr Martens åt maken så han vart jätteglad. Sen mötte vi en gammal bekant till älsklingen, när vi stod och läste på en resturangmeny. Efter att vi ätit så for vi till Cloetta center för att se på Judas Priest. Förband var ett extremt oinspirerat Hammerfall, de verkade extremt trötta och verkade inte heller gilla att de var förband vilket Joacim Cans sa var rätt ovant för dem. De hade inga speciella scenkläder utan vanliga vardagspaltor. Tur de inte körde alltför många låtar, var inte alls kul. Desto bättre var Judas Priest. Tyvärr var vi tvungna att gå lite tidigare, fick sjukt ont i huvudet, skulle tro det var den extremt frikostiga lasershowen med strålar som for hej vilt i olika färger. Dagen därpå så gick vi nog runt i en 4 timmar, både i Linköping och på Ikea. Köpte hem blommor och en ny entrématta.


Och igår var jag på djuraffären här i stan för att handla kattsand, tyvärr hade de slut lavendeldoftande kattsand som jag brukar köpa, men de hade en ny variant som heter Aqua breeze. Den luktar inget förrän kissemissarna kissar, då blir det en svag doft av typ tvål. Köpte även kattmynta och leksaksmöss med kattmynta. Gizmo förnedrade sig direkt och gned och slickade på musen! ;)

Ptja, det var väl allt som vanligt då? Trevlig helg på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar