torsdag 27 september 2012

Nya favoriter

Var igår på lite ärenden på stan och tänkte kika in på Åhlens efter en födelsedagspresent år världens bästa svärfar som snart fyller år. Hittade inget åt honom men väl åt mig. Isadoras nya kollektion "Jewels of the orient"! Är ju torsk på nagellack och hittade en lila variant som heter "Persian princess", nr 745. Mycket bra och täckande nagellack och jag har bara ett enda lager på bilden. Ingen top coat. Kommer dock att behöva smaska på ett lager till i och med att jag har lite trasiga naglar, de har skivat sig. Hade Åhlens haft den rödmetallic varianten som också ingår i serien, så hade jag köpt den med! Den heter "Orient express" och har nr 743 och påminner väldigt mycket om Mavalas "Madras" som jag har som all time fave!



Vi var också här om sistens och köpte två fina vitrinskåp åt maken och hans gubbar. Det vart ruskigt fint och passar bra här i datarummet. Fick möblera om lite i olika omgångar för att det skulle bli bra och det vart det. Tog även in bägarrankan från balkongen och Luna la sig direkt bredvid den på makens gamla sjömanskista. Fotade även lilla Nova som älskar nytorktumlade, rena och varma sängkläder... ;) När älsklingen kom hem igår hade jag även hängt upp svarta gardiner i atarummet och det vart såå snyggt! Drömmer om nya gardiner till andra rum nu... ^^





Måste även tipsa om senaste favoritlåten med en snubbe som heter Geoffrey Oryema och låten heter Land of Anaka... Alla hans låtar är tyvärr inte lika bra meeeen den här är underbar och soft!



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Edit: 2 lager med persian princess... :


2 kommentarer:

  1. Oj vad snyggt, både nagellack och möbler. Förstår att det är mysigt att ta en siesta i nytvättade lakan, vem tycker inte det?

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja jag vart nöjd med nagellacket, det gör sig inte riktigt rättvisa på bilden men jag lovar det är en riktigt läcker färg! Passar riktigt bra till halloweentider nu! ;D Ja vitrinskåpen var ett riktigt kap- då slapp man ta sig till ikea och vi fick dem hemlevererade för en liten slant också så det var idel lycka där! XD

    SvaraRadera