fredag 2 november 2012

Ny (dyr) hobby

Jag har snubblat på en ny hobby. Har dock inte hunnit dyka ner i det med massa inköp meeen dock drägglat. Har upptäckt Lladro figuriner! Lägger ut lite bilder längst ner i inlägget som vanligt. Dyyyyyra figurer men aaaack så läckra! Tror nog att jag får nöja mig med lite mindre figurer som inte är fullt lika dyra, i alla fall till en början.

Hade f.ö. en megatenta igår i välfärdsrätt, juridik. Satt och skrev i hela 5 timmar och efteråt var man som rätt mör och somnade innan 21. Nu får man vänta i en 2 veckor på besked ifall man är godkänd eller inte. Det var svårt och extremt stort område som avverkades; kommunal-, process-, förvaltnings-, civil-, europa-, hälso och sjukvårdsrätt osv. 10 hp skulle tentas av och jag kan ju tycka det var väldigt mycket begärt men men. Nu har man gjort det iaf. 

Nej, nu är det dags att packa sig ut på ärenden, böcker som ska lämnas tillbaka och mat som ska handlas. Ikväll ska vi göra en sån där specialare, att vi lagar mat som den andre inte gillar ^^ Och så blir det Jurassic park till det. Vi köpte alla tre filmerna häromsistens när vi också köpte Avatar på dvd. 

Ha en fin alla helgons dag nu! Eller afton kanske det är i kväll??? *noll koll* ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar