lördag 26 april 2014

Sommarfeeling

I morse har vi varit på vår sedvanliga Åbackarna-prommis med frukost i det gröna. Vi har även börjat med dubbelvarv runt Åbackarna. Nu när det är så varmt och skönt så får man en rejäl sommarfeeling av alltihop, värmen, solen som steker en, hoodien som åker av pga det är för varmt... Vi brukar även mata fåglarna som bor där och det är riktigt skojs. Värsta pensionärsnöjet men kul är det!

Var och jobbade i veckan i några dagar, vilket jag gör några ggr i månaden, och passade då på att handla en söt liten passionsfruktsblomma på Lidl som ligger intill kneget, som ska få bo på vår stora balkong. På nätterna är det kallt och då får hen komma in men sen åker hen ut på morgonen. 


Balkongdörren står för övrigt på vid gavel här hemma och katterna ligger allt som oftast ute och solar och självklart har de en skål vatten under bordet. Längtar till sommarlönen kommer för då ska här shoppas blomster minsann, balkongen ska se ut som en djungel innan jag är klar hehe Skojade bara men mer blommor ska det iaf bli. Som det är nu är det bara penséer och murgröna förutom några andra som f.t. bor inomhus, de ska få gotta till sig i vatten först för de var snustorra nyss. 

Strax ska jag börja med sminkningen för vi ska ut på resturang och käka eftersom jag fyllde år härom dagen. Sen blir det att hyra film eftersom Hemmakväll är så snälla och bjuder på en gratisfilm nu när man fyllt år. Det tackar vi för! Får se bara vad vi ska satsa på... 

Här kommer i vart fall en riktig sommarlåt... Enjoy!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar