tisdag 27 maj 2014

Storrensning

Idag har jag haft storrensning i min garderob. Har slängt bort massa kläder som jag inte längre använder eller som man av nån skum anledning sparat, trots plaggen varit trasiga. Vinterkläder har satts i en påse osv. 

Så nu är det sorterat, vikt, organiserat och rensat så det är så fint nu. Har även rensat massa bland favoriterna på datorn också samt att jag fick nog av vårt trasiga tangentbord som ersattes med ett nytt, tyst keyboard som har låga knappar. Känns väldans ovant speciellt med tanke på att jag ju har så långa naglar. Men det är nog en vanesak. 

Vi hade även förbi en vaktmästare i morse från Riksbyggen som bytte vårt gamla skruttiga badrumsskåp så nu har man sorterat gamla nagellacksflaskor och gud vet allt så det är rent och fräscht och nästintill en fröjd att öppna badrumsskåpet. OCH vi har fullgott ljus i badrummet igen! Jippi! Bjussade honom på en kopp riktigt zoegas-klaffe och han snackade lite om exempelvis gamlingar som ligger självdöa i lägenheterna som de har hand om så när grannarna klagat på lukt och flugor är det vaktisarnas uppgift att gå in i lägenheterna och då hittar de dessa stackars gamlingar, saknade av ingen, döda sedan ibland månader... Tragiskt tyckte både han och jag att det var. 

Näe, nu ska jag dock ta och fortsätta läsa upppsats inför morgondagens opponering. :D 

Ps om några månader ska vi se Monthy Python live från London, allt streamas direkt och showen går att avnjutas på Cnema här i stan! Vi ska gå med ett par goa vänner och det ser jag himla mycket fram emot! :D Plåtarna i London sålde slut på 45 SEKUNDER!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar