torsdag 1 december 2011

Mysiga morgon, hej på dig!


Sitter här, och lyssnar på låten ovanför, har totalt snöat in på Norah Jones. Hade hört talas om henne tidigare men inte lyssnat direkt så där. Men här hamnade jag iaf, via Melissa Horn, Veronica Maggio, Lykke Li, Rumer och nu njuter jag för fullt. :) Har just sagt hej då och pussat maken good bye när han gick till jobbet. En annan pluggar hemma idag och i morgon. Ska bara till unibibblan idag och hämta en reserverad bok. Väntar nu på att kaffet ska bli klart... Vi testade med Zoegas julkaffe för 2011, i år är det med nougat och pomerans, gott kaffe men inte när det är kallt i muggen, då får det en alldeles för nougatig smak. Dax för första koppen innan man hoppar i badet för att sedan styra kosan mot uni.

Funderar på om man ska våga byta till linser idag? Högerögat är inte lika gojsigt som för bara några dagar sedan?

I övrigt så hade jag en megabakardag igår; det blev både havrebröd och morotsbröd som maken får med sig till fika på jobbet idag plus att han fick med sig saffransvaniljsnurrorna med.  Angående bakning, hade med mig en liten påse pepparkakor till kurskompisarna, pepparkakorna tog snabbt slut. ;) 

Tycker även att det är tråkigt att "Drömmen om ett barn" är slut, hoppas innerligt det kommer en till säsong. Såg uppföljningsprogrammet igår på TV 3 play. Kul att få en minimini update för hur det gått för paren man följt slaviskt varje vecka i 2 månaders tid. 

Dax att avrunda för nu! Tjilevipp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar