fredag 16 december 2011

TGIF!!!!

Har snöat in på Adele senaste dagarna. Nedanför hör du den första låten med henne som jag hörde. Gudinna så vackert hon sjunger och gudinna så vacker hon är! En strålande XXL tjej som visar hur man sjunger!
Idag är jag bara så glad och tacksam för att det är helg! Underbart! Bara att knäcka en cider och njuta... Två långa föreläsningar med massa statistik kan nästan suga musten ur en... Jag tog på mig att sammanställa vår grupps enkätresultat så i morgon kl 15,00 är det deadline och då ska jag jobba. 


Fick appropå skolan mina efterlängtade böcker så i morgon ska jag läsa lite i dem tänkte jag. Ser faktiskt fram emot det. Jag känner mig verkligen priviligierad som kan ha möjlighet att plugga på universitet. Min dröm har verkligen gått i uppfyllelse där. Fast det är klart, jag har jobbat och slitit för det men så här i efterhand har det inte varit särdeles svårt. Faktiskt. Visst, det har krävt lite disciplin och pluggskalle måste man ha men det har vart kärt besvär. Älskar att läsa mig saker och kan komma hem speedad efter att ha haft en eller två ruskigt bra föreläsningar under en dag och orden bara forsar ur mig när jag berättar åt min make om min dag, nästan så man glömmer att fråga hur mitt hjärta haft det. ;)


Måste även delge mig ett underbart recept, på havregrynsgröt, måhända är det inte märkvärdigt någonstans men för mig som aldrig gjort det tidigare= innan jag träffade min man, så är det fascinerande gott:


2 dl vatten
1 banan
en nypa socker
några tsk kanel
lite salt
1 dl fiberhavregryn


Koka upp vatten tillsammans med socker och kanel, skär ner små bitar av banan, häll på havregrynen och koka upp medans du rör om i några minuter. Klart!

Sååå gott och nyttigt! MUMS!

Nä, nu ska jag avrunda blogginlägget med att önska er en trevlig helg, ja er snälla då förståss! Ni andra.. *gör en obscen gest* ;)
1 kommentar:

  1. Ungefär så brukar jag också göra min gröt! fast jag lägger bara bananen överst å kanel på ;) såå gott med banan i mat har jag märkt!! Har du testat bananpannkakor? ;) mumma!!

    SvaraRadera