måndag 2 april 2012

Fru Duktig slår till!

ÄNTLIGEN så tog jag tag i våra smutsiga fönster igår! Trotsa baksmällan. Fram med stegen, skruvmejslar, skurhink med disktrasa, hushållspapper och två flaskor fönsterputs och en hög med gamla Extra och så blev det rock n roll! Ner med grejerna ur fönstrena, ner med gardinstänger, öppna fönstrena, upp med sprintarna o så dammtorka inuti fönstrena o så började själva putsandet. Gnugga, gnugga, spana efter flammor osv. Det är helt superbäst att använda gamla dagstidningar- man behöver ingen fönsterskrapa, bara ett mittuppslag som tussas ihop o så är det bar att gnugga.  Och vilken skillnad det blev!! Men nog måste jag säga, vilket helsike det är med träspröjs... God damn it! ;)

Hann med att bädda rent också, mitt sedvanliga söndagsnöje, med katter i hushållet behövs det bäddas rent varje vecka. Ska ta tag i rentvätten idag efter skolan så man slipper se påsarna.

Igår var det även en himla mysko dag, vädergudarna gav oss alla upptänkliga aprilväder på en och samma dag; snö, hagel, regn, strålande solsken, ibland flera alternativ samtidigt! Halva himlen sol och andra halvan svarta, mörka moln! Himla skumt hehe 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar