torsdag 25 oktober 2012

Nu räcker det!

Jag är ingen fan av dokusåpor eller så, det sista som man såg nån gång var precis i början av Big brother i slutet av 90-talet var det väl. Jag tycker att dokusåpor är bland det sämsta som går att se på tv, ja förutom Erik & Mackan och Jackass och sånt dravel. När man har vart hos svärföräldrarna så har det ibland hänt att man kikat lite på "Svenska hollywoodfruar" och där möts man av personligheter som Maria Montazami som jag faktiskt gillar riktigt, riktigt mycket och allas hackkyckling Gunilla Persson som fick axla Arne, ohh förlåt, Anna Ankas mantel som toka och" kärringen mot strömmen". 

Ok, ingen gillar vare sig Anna Anka eller Gunilla Persson för de är sådana obehagliga personer som inte nån mäktar med, de kan helt enkelt inte smälta in i gemenskapen, men frågan är får de nånsin ett ärligt försök eller är de bara såna personer som inga helt enkelt gillar? 

Samtidigt som folk bänkar sig i de svenska stugorna för att se vad för tokigheter som hon gör den här veckan, den där Gunilla, så måste väl ändå alla förstå att det nu gått överstyr? Nu är det tal om mobbingtv, faktiskt. Robinson- och Big brother- pakter i all ära, det här är inte kul att se på. Såg iofs inte det berömda programmet men jag såg ett klipp på Aftonbladet där en av kvinnorna skrivit en nidvisa till Gunilla och som spelas upp inför alla och Gunilla som flippar ur fullständigt- med all rätt tycker jag. Vad är det för kul i att sitta och trycka till en person som inte mår bra? Hon kommer ju på dålig fot med praktiskt taget alla t.ex. Jan Guillou som ifrågasatte sanningshalten när Gunilla med dotter (och katt???) blivit utsparkade från ett hotell i Stockholm, och Gunilla förstår inte ens när den där Schulmanvalpen driver med henne i hans eget pseudoprogram på Aftonbladet där han sitter som en självkrönt kung på en tron och ska visa youtubeklipp åt diverse kändisar som är så sugna på att få synas så de ställer upp på det här. Gunilla borde, om hon förstod sitt bästa, hoppa av (freak)showen om hon bara har råd med det (jag antar de får fina lönecheckar från TV 3). Sedan behöver hon få prata med någon terapeut av något slag för hon måste få lite mer verklighetsförankring och få hjälp att börja må bra och bli en bra mamma. 

Jag gillade inte Gunilla alls, efter att hon tvingat sin dotter att framträda fastän hon var sjuk, så att jäntan spydde, och jaa, Gunilla verkar för att uttrycka det milt, excentrisk men att göra så här..? Njäää... Min fråga blir då, hur mycket styr TV 3 det hela, vad säger de åt hollywoodfruarna? Sen behöver ju som sagt alla och envar, ta sitt ansvar i dramat, även Gunilla, som på nåt sätt lyckas provocera det hela- backa och låt de andra kvinnorna/tanterna, sitta där och smutta sina kylda champagner i Hollywood. Så Gunilla. Undvik dem så mycket du kan, så slipper du massa påhopp och skit. Dra dig undan och låt pressens drev tappa vittringen. Både Gunilla Persson och Anna Anka är numer jantelagssveriges nr 1 på wanted- listan för mest mobbade och oomtyckta... 

Läs mer:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15664192.ab


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar