onsdag 29 maj 2013

In i kaklet!

Japps, så kom hemtentan, som man ska jobba med fram till den 7 juni. Däremellan har man i och för sig andra skolgrejs också, har bland annat ett seminarium om professionalitet och etik- jag ska prata om etiska grunder. Vi har haft en intressant kurs om än lite för mycket intryckt som vanligt. Menar, man hinner inte alltför mycket på en 4 veckors kurs liksom. Och snart börjar jag på det nya jobbet, ska bli så himla spännande!!!

Skruttväder har vi här i Peking, nyss kom Gizmo insläntrande från balkongen (dörren står öppen så han kan komma och gå som han vill). Förstår varför för nu hör jag hur det regnar ute... Han tycker inte om vatten. ;) Ja, förutom när han ska bada- han gillar att glida ner i badkaret om det är en 10 cm ljummet vatten i. 

Igår hade vi sorg- vi såg klart den sista delen av Voyager... I 7 säsonger har vi följt hela besättningen på Voyager och det var såå sorgligt... Snyft!


Sitter här och lyssnar på Eldkvart på youtube, Plura är verkligen Norrköpings son, han skriver så härligt om Norrköping... Lyssna och njut!


Nu är det dock hög tid för ett morgonbad så jag kan sätta igång med hemtentan. Ha det fint nu alla snällisar!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar