torsdag 23 maj 2013

Snart är det slut på terminen

Nu har det vart mulet från och till i några dagar... Skönt på sätt och vis för då är det svalare  men man blir på bättre humör med sol. 

Snart är terminen slut, fick igår reda på att jag klarade hemtentan i organisering & ledning vilket var jätteskönt för då kan man gå vidare. I nästa vecka landar nästa hemtenta, denna gång handlar det om professionalitet och etik inom socialt arbete och dagen därefter- den 30/5, så får vi alla reda på vart vi ska ha vår praktikplats under hösten/vintern. Spännande, spännande! Vår hemtenta ska in den 7/6, skolan slutar officiellt den 9/6 och den 10/6 börjar nya jobbet. Så inte blir det tal om nån direkt ledighet, ja förutom i augusti då jag har nån vecka ledigt innan Termin 5 sätter igång. Jiz, helt otroligt vad tiden rusat fram! Känns som man nyss började, men man märker när man läser att man har snappat upp ett och annat, man förstår vad det handlar om när man läser artiklar och ser nyhetsprogram osv. Skojs!

Jag borde kanske skriva något om tokigheterna i Stockholm men det känner jag inte att jag orkar, är lite trött idag, trots kaffe och frukost i magen. Har tränat hårt 3 dagar i rad så nu har jag vilodag- hade träningsvärk i benen inatt vilket var lite irriterande... Men så har slitet också gett resultat, kläder sitter mycket lösare, folk uttrycker "gud vad du har gått ner i vikt" och det har jag faktiskt också, men inte sååå mycket, sammanlagt är det från det att jag började nu sist, kanske 7 kg, och allt som allt från min utgångsvikt nästan 13 kg. Har gått runt Åbackarna några ggr på egen hand men mest hänger jag på friskis där jag kör mycket cykling och lite styrketräning. Sen äter jag nästan inga kolhydrater och mindre portioner med mat och mycket frukt & grönsaker. 

Näe, nu måste jag sticka och handla lite på Ica och sen blir det att skriva skolgrejs, våra kära lärare ändrade sig vad gäller en uppgift att vi måste lämna in den skriftligen med referenser och allt, trots att det inte stått nåt om det i vår studiehandledning vilket är det som ska gälla. 

1 kommentar:

  1. Hoppas vännen att du menar att du äter bättre kolhydrater, för skippar du dem helt, kommer dina studier sluta i takt med att hjärnan slutar fungera. Var rädd om dig. Kram kram

    SvaraRadera