söndag 1 september 2013

Carro?! Eva?! Carro?!

Det är ju så man får krupp! Ok, jag veeet att bor man så här centralt så får man ju räkna med liv och ljud. Men ibland får det fasen vara nog. Först hade småfolket under oss, ungdomarna, fest igår, som fortsatte efter vi gick och la oss, fine, alles gutt. Spelat musik har ju även vi gamla stofiler gjort sent ibland.  Sedan har det vart hoola baloo utanför vårt fönster fram till 04:00 ish då jag återigen vaknade av musik utifrån gatan, denna gång var det Savage garden från 90-talet som spelades. Men det som fick mig att spunka ur lite i alla fall var ylandet och gapandet från gatan vid 6- rycket. "Carro?! Eva?! Carro?! Eva?!" Men herre gudinna, har folk inte mobiltelefoner nu för tiden?! Det är ju inte heller första gången som dessa damer ylar efter varandra nattetid... Och eftersom man vaknade till lite av ljuden och det är typ samma tid som man vaknar till vardags ja, då var det bara att packa sig opp då... Det enda som var gott från detta var att då kunde man sätta igång med tvättstugan långt i förväg, nu är det inte mycket kvar alls. 

Jag måste även passa på att rekommendera Iron man 3 som vi såg igår, riiiiktigt bra! Vi hade även vart in på Hemmakväll igår och köpt en härlig, svart gangsterkomedi (som vi håller på och ser nu), Perriers bounty och genom det köpet fick vi möjlighet att även köpa Puss in boots som är en riktigt skojs rulle. Premiäråt även Marabous Peanut. Supergod! :D


 Ser för övrigt fram emot middagen ikväll för idag har vi sådan "jag äter inte samma som du"; älsklingen kör med blodpudding med bacon och jag kör fiskpinnar, kanske att man t.o.m gör pottimos... Får se hur det blir. Det blir iaf kokta ärter, skivad gurka och rent av hemlagad supergod pizzasallad. Möms! :D

Nu ska här i alla fall vittjas tvättstuga!

PS: Grattis till polaren Anna som fyller 25 år igen! ;) Hipp, hipp, hurra! Och grattis till lillebror Filip som nu köpt sin första bil och  kan rajda runt i den nu när han fixat körkortet!

2 kommentarer:

  1. Hmm, ibland undrar man ju hur folk är funtade. Har också haft vissa problem med grannar utan folkvett till o från. Visst är det lätt när man slutat fylla mer än 25, man behöver aldrig börja räkna efter hur många år man borde hålla rätt på ;)

    SvaraRadera
  2. Jaa en del är inte som de borde vara... Tur det finns hjälp att tillgå!

    *skratt* Precis, fast nu får man ju nästan börja fundera på hur många gånger man fyllt 15, egentligen...;)

    SvaraRadera