måndag 9 september 2013

Godaste hemmadoften

Alla doftljus och luftfräschare i all ära, men doften av hembakt bröd är inte dum den! Har ikväll bakat de något modifierade skattkärslimporna och det luktar himmelskt här hemma. Rent av lyxigt att få somna till doften. Tur man har en älskad man som vet att uppskatta hembakt och att man orkade vipsa ihop bröden ikväll trots man är så trött så man funderar på om det är måndag eller inte och sen glömmer bort det man funderade på men man vet att det någonting man glömt... 

Har hur som helst haft en kul grej på praktikplatsen idag, en sån där "första gångs-grej" som gick superbra. 

Nu är det hur som helst hög tid för frugan att tvätta bort krigsmålningen och hoppa i lopplådan så man är pigg och kry i morgon, möten väntar hela förmiddagen. 

3 kommentarer:

  1. Här hemma är det tvärtom, Erik bakar bröd så att vi i stort sett varje dag har nybakat. Och ja, det ÄR underbart.

    Men Doftljus med kanel/kardemumma/nejlika och annat smaskigt är mys nu till hösten=)

    SvaraRadera
  2. Bra där Erik!

    Ja, doftljus är himlars trevligt, brukar bunkra upp på IKEA när man är där.. :) Sen gillar jag även doftoljor som man droppar på speciella doftstenar om du vet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ah, får huvudvärk av ikeas ljus, de luktar så himla kemiskt...jag köper Yankee candle. Dyrare men så otroligt underbar doft. Till hösten och vintern är det "Kitchen Spice", "Cinnamon Stick" & "Winter Wonderland" som gäller.

      japps, jag vet vad du menar=)

      Radera