onsdag 18 september 2013

Septemberblomster

Fortfarande, trots det är mitten av september, så blommar de vackra pelargonerna som älsklingen köpte åt mig i somras. Jag har inte ens gödslat dem nåt! Och ljungen ser lite ynkliga ut men de tål frost och kyla bra så lite grönt får vi ha på balkongen i höst/vinter. 

Idag pajade min cykel- igen. Och diskmaskinen. Så nu får cykeln vila till i vår när den ska servas och diskmaskinen är felanmäld. Så nu ska man diska för hand vilket man inte gjort på lääänge... Läs dryga 2 år. 

Har även haft första seminariedagen på universitetet, morgonen inleddes med att alla i arbetsgruppen berättade om var de hade praktikplats och det var allt från behandlingshem till socialtjänst. Intressant att lyssna på. Och på eftermiddagen hade vi reflekterande team där en person blir intervjuad och de andra lyssnar, sedan bryts intervjun och de övriga, det s.k. teamet, kommer in med synpunkter. Sedan fortsätter intervjun och därefter kommer teamet in igen och därefter avslutas intervjun. Efter det så får den som blev intervjuad, berätta hur det var och det får även den som intervjuade berätta. 

Hur som helst var det sköööönt att få sovmorgon, jag sov till 07:30 och att få sluta redan klockan 15! Snacka om lyx!

Ptja, det var nog allt för nu... Inga kommentarer:

Skicka en kommentar