söndag 20 oktober 2013

Inte imponerad!

I fredags så tog jag en prommis på stan på lunchen, i Linköping. Mitt mål för prommisen var att hitta ett nytt nagellack. Jag hittade en lila variant, Sexy divide från Essie. 

Jag hade fått för mig att Essie är ett bra märke, det kostar ju nästan lika mycket (129 kr) som OPI (150 kr) som jag gillar och som även är allmänt känt som ett "bra" märke. Men gissa om man vart besviken. Ok, färgen var ju helt ok, men inte lika metallic som man kanske hade hoppats på, som ex. Mavalas underbara färg Madras. Sen en annan sak, penseln var ju inte riktigt bra heller och idag har nagellacket redan chippats av på sina ställen- trots 2 lager av basecoat (målade naglarna igår). Så nä, inte vart jag imponerad och jag tvivlar på att jag köper Essie igen. Går nog tillbaka till OPI, Isadora och Mavala. Isadora har ett fint nagellack, nr 117- Porcelain. Riktigt fint och diskret, passar bra på ex. kontor. 


  

En annan sak som jag inte vart imponerad över var senaste Stålmannenfilmen; Man of steel. Sista scenen sabbade faktiskt helhetsintrycket men för att inte sabba Din filmupplevelse så berättar jag ingenting men Du lär förstå vad jag menar! Fram till scenen var filmen en medelmåttig 3/5, efter scenen, 2/5. En desto bättre film är den här... 

 


Och kolla även den här uuuunderbara filmsnutten! Jag såg båda de här filmerna på bussen på väg till praktikplatsen och fick fnissa gott!3 kommentarer:

 1. Har försökt kommentera från mobilen men gick inget bra..skriver här istället.
  Har du provat China Glaze? Det har vart min favvo länge och både de och OPI går att få tag på för mindre än halva priset på ebay;) Plus att man kan kolla bilder på nätet från olika bloggar hur det ser ut.

  Essie är sådär i färgen tycker jag, men det beror nog på...de är bättre på pasteller. Vad använder du för under & överlack?

  Själv använder jag just nu Depends gellack som sitter asbra i 1-2 veckor.

  SvaraRadera
 2. Rekommenderar starkt denna kollektion till dig. Många röda och lila glitter och metalliclack (50:- styck på ebay;))

  SvaraRadera
 3. Näe, jag har inte kommit mig för att testa china glaze, har ju hört gott om det men det finns ju inte på alla butiker. :) Oh fasen, halva priset säger du?? Det är ju jättestor skillnad!

  Jag använder mavalas base coat och top coat. Hur stora är depend-flaskorna? Tycker de är så små så de räcker ju inte så länge.

  Fanns ingen länk på kollektionen, kan du länka igen? :)

  SvaraRadera