fredag 9 maj 2014

Fontän

Ibland får man som ett ryck och bara måste göra massa saker! I det här fallet så gällde det att damma av kattisarnas gamla vattenfontän som har en hel del år på nacken men nya filter hade jag köpt *harklar* typ förra ja, kanske rent av förrförra året.. SÅ det var bara att plocka fram den, diska ur den och byta filter och sätta igång den. Både Gizmo och Luna har druckit ur den, flera ggr till och med! Men lilla Nova, fegisen, tyckte den var läskig och sprang iväg efter att ha vågat toucha den med nosen. 

När den köptes så kostade den typ 5-600 kr vill jag minnas men nu är priset betydligt lägre, har hittat liknande på nätet för typ 3-400 kr. 


Och appropå fontän, så måste jag rekommendera The fountain som är en helt underbart vacker och skum film som sträcker sig över 1000 år och ja, den är djuuuup!

Här är trailern:


Nej, nu ska jag ta en liten datapaus, är rätt trött i huvudet för vi har hållt på så mycket med C-uppsatsen. Det går bra men långsamt fram känns det som eftersom man måste vara såå noggrann. Men i morgon blir det nya tag! Då ska här skrivas så fingrarna glöder, ja efter promenaden och röstning till Europaparlamentet. DU ska väl också rösta va? ;D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar